www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Projekt Kuhna pa to se predstavlja v ZDA

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Projekt Kuhna pa to se predstavlja v ZDA

Avtor BTPS
Datum
5. maj 2015
Tip
Novica

Na Snovalca prijavljeni projekt Kuhna pa to že dela tudi prve mednarodne korake. Skupina osnovnošolskih kuharjev OŠ Danile Kumar, mednarodnega oddelka, bo namreč na podlagi vabila Veleposlaništva RS v Washingtonu in s pomočjo Turizma Ljubljana predstavila nekaj značilnih jedi iz ljubljanske gastronomske strategije.

Majske predstavitve obsegajo nastop na EU National Institutes for Culture in Univerzi New York, druženje z otroki iz šole Hearst Elementary School v okviru programa Embassy Adoption in nastop v prostorih slovenskega veleposlaništva v Washingtonu v okviru dogodka EU Open House.

Nastopajoči bodo predstavili osvojene kuharske veščine, znanje o lokalni hrani, kulturni dediščini, povezani z njo, in jedi ljubljanske regije.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...