www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::V Laškem odprli prvi pivski escape room

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

V Laškem odprli prvi pivski escape room

Avtor BTPS
Datum
8. avgust 2017
Tip
Novica

Na svetovni dan piva, ki ga obeležujemo 4. avgusta, je v Laškem odprl vrata prvi escape room na temo pivovarstva na svetu. STIK Laško in Enigmarium sta združila moči na novem, edinstvenem projektu in v Laškem, v stavbi, v kateri je bil pred skoraj 200 leti zvarjen prvi vrček piva, odprla edinstven escape room »Pivovarjevo zlato«.

Unikatne preizkušnje so zasnovane na simbolni ravni in tako, da vsak pride na svoj račun. Poleg raznolikih in zabavnih preizkušenj pa gre tokrat za sobo, ki igro nadgradi z dodano vrednostjo - zgodba, ambient, preizkušnje in high-tech gadgeti so povsem zliti z mestno zgodovino in resničnimi dejstvi, zato v sobi poleg izvrstne zabave na igriv način izveste veliko novega.  

To pa ni vse - vsi, ki bi radi doživeli Laško na dosedaj še neznan način oziroma skozi sprehod spoznali še neznano plat mesta, lahko to zdaj najdete v vzemirljivi mestni pustolovski igri Unlock Laško. Gre za izviren koncept igre na prostem, ki prek legende o Divjem Farovžu igrificira staro mestno jedro in na ta način spreminja ulice v vzemirljiv kraj, poln skrivnosti, skritih kod in ugank.

Enigmarium je bil za svoje dosežke že nagrajen s snovalcem, kandidira pa tudi za sejalca 2017. Kdo še je med letošnjimi kandidati za ta prestižen naziv, si oglejte tukaj.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...