www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Tripadvisor in promocija Slovenije v Hotelu Lovec

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tripadvisor in promocija Slovenije v Hotelu Lovec

Avtor concierge
Datum
24. julij 2012
Tip
Novica
TRIPADVISOR je danes najpomembnejši potovalni spletni portal, kjer se pridobivajo informacije o namestitvenih obratih, restavracijah, turističnih agencijah.... skratka ponudnikih turističnih storitev.

Gostje, ki so koristili storitve turističnih ponudnikov, imajo možnost ocenjevanja posameznih segmentov podnube (lokacija, kvaliteta spanja, kvaliteta storitev etc.) z ocenami 1 do 10, veliko pa jih poda svoje mnenje tudi v pisni obliki. Tako se ustvarja relativna ocenjevalna lestvica hotelov in ostalih ponudnikov, ki lahko predstavlja primerjalno oceno kakovosti storitev v določenem kraju ali destinaciji.

Na Tripadvisorju se pojavljajo tudi pohvale izvirne PREZENTACIJE POSEBNOSTI IN UNIKATNOSTI SLOVENIJE - gre za posebne POWERPOINT PREZENTACIJE, ki so namenjene informiranju gostov na vizualni način z namenom lažje orientacije v času in prostoru. Gosta se do podrobnosti seznami z naravnimi in kulturnimi znamenitostmi na določeni ruti - v predstavljenem primeru je šlo za pot čez Vršič v dolino Trente ter nazaj s Transalpino. Govorimo o poti po zgornjesavski dolini (Dovje, Mojstrana) čez prelaz Vršič (ruska cesta, ruska kapelica) s spustom v dolino Trente (slapovi, soteske, obeležja I. svetovne vojne) preko Kobarida s povratkom s Transalpino (tehniški spomenik) - avtovlakom z Mosta na Soči v Bohinjsko Bistrico. Po lastnih izkušnjah gostje, ki so seznanjeni s to potjo, podaljšujejo bivanje v hotelu, kar pomeni dodaten prihodek hotela kot tudi vseh ostalih ponudnikov storitev na poti (vstopnine, restavracije itd.).

Odziv na tovrstnen promocjsko trženjski pristop lahko najdete v obliki pohvale na TRIPADVISORJU, s katerim se povečuje ugled hotela, kar je vidno na TEJ povezavi. Za podrobnejšo informacijo o osebni naravnosti in predanosti v delu v hotelskem turizmu pa kliknite TUKAJ.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...