www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi\Obetavni pologi


SEZNAM OBETAVNIH POLOGOV

V skladu s Splošnimi pogoji poslovanja svet BTPS med vsemi objavljenimi pologi izbira tiste, ki jim podeli status "obetaven". Kot pravi člen 16, so kriteriji za pridobitev statusa »obetavni polog« naslednji:

    1 - Ima polog trajnostni turistični potencial?
    2 - Lahko prinese dodano vrednost (ekonomsko, družbeno, ekološko...)?
    3 - Je jasno predstavljen in prepričljiv?
    4 - Sovpada s strategijami in interesi okolij, v katere se vključuje?

Če želite za status kandidirati, morate obkljukati ustrezno možnost pri oddaji pologa. Vsi pologi, ki pridobijo omenjeni status, so zbrani v spodnjem seznamuPoleg intenzivnejšega promoviranja s strani BTPS so ti pologi upravičeni do sodelovanja v razpisu Snovalec in energijskem pologu Hypo.

Dosedanja ocenjevalna obdobja: Šesto: od 1. 6. 2010 do 31. 5. 2011, Peto: od 1.9.2009 do 1.6.2010, Četrto: od 1.9.2008 do 1.9.2009, Tretje: od 1.11.2007 do 31.8.2008, Drugo: od 26.5.2007 do 31.10.2007, Prvo: od ustanovitve BTPS do 25.5.2007.
Filtre:
"SEM RADOVEDEN, IMAM IDEJE", Prikaz vseh podatkov, oznaka "kulinarika", z opcijo "Obetavno"
Odstranite filtre
Filtre:
"SEM RADOVEDEN, IMAM IDEJE", Prikaz vseh podatkov, oznaka "kulinarika", z opcijo "Obetavno"
Odstranite filtre
  • Ideje0
  • Energije0
  • Novice0
  • Znanje0
  • Uresničeni0
  • Vsi0
31.5.2011 - Ideja - Ponujam

Kulinarične poti v destinaciji Rogla – Pohorje

Razvoj kulinaričnih poti, katere bomo povezali z že obstoječimi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi.Več informacij...
Tip:Ideja
Avtor:nerad

Oznake: kulinarika, snovalec, snovalec2011
0komentarjev
3421ogledov
29.3.2010 - Ideja - Ponujam

Promocija in trženje ekoturizma v Sloveniji

Bistvo naše ideje je oblikovati celotno ponudbo ekoloških turističnih storitev v Sloveniji in jo ponuditi globalno preko spletnegaVeč informacij...
31.8.2009 - Ideja - Ponujam

Gostilna - Slovenija

Gostilna - Slovenija je ime blagovne znamke, katera temelji na nadgradnji idejnega pologa, ki sem ga pred nekaj meseci že objavil naVeč informacij...
Tip:Ideja
Avtor:Jumart

Oznake: kulinarika, kulturna dedišcina, gostinstvo
0komentarjev
3559ogledov
19.8.2009 - Ideja - Ponujam

Promocija Slovenije skozi kulinarično raznolikost

Gre za promocijo Slovenije kot destinacije kulinarične in naravne raznovrstnosti, skozi serijo kratkih kuharskih oddaj (10 min),Več informacij...
Tip:Ideja
Avtor:KUHAR JAKA

Oznake: kulinarika, promocija, destinacije, slovenija
0komentarjev
1354ogledov
30.5.2008 - Ideja - Ponujam

Divjina na dosegu

(Povezava s pologom: ep07122401_bi_ti_sodeloval ). Divjina na dosegu; uresničljive sanje, ki bodo v vas prebudile realno željo po pravem doživetju,Več informacij...
3komentarjev
1892ogledov
13.3.2008 - Ideja - Ponujam

Muzejsko galerijski center Hrastovlje

Naš namen je v starem delu Hrastovelj, ki so svetovno znane po freskah, obogatiti predstavitev izredno bogate in zelo specifične kulturne dediščine. Več informacij...
2komentarjev
1076ogledov
13.3.2008 - Ideja - Ponujam

Skrivnosti od ušes Istre do morja

V letu 2005 smo v sodelovanju z Mestno občino Koper zastavili projekt  »Skrivnosti od ušes Istre do morja« katerega koordinator smo. Ugotovili smo, daVeč informacij...
  prikazano 1-7 od 13 pologov   Naslednji >>
Želite prejemati BTPS NOVICE?
Registrirajte se
TUKAJ.
Ob registraciji si preberite tudi izjavo o uporabi osebnih podatkov. 

POZOR - BTPS portal ni aktiven, na voljo je kot arhiv. Preselili smo se na spletni portal o inovativnosti v turizmu AIRTH.

X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...