www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Discover Slovenia by GPS

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Discover Slovenia by GPS

Avtor r07024
Datum
1. junij 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Imate žepni GPS, imate avtomobilistični GPS, imate telefon z GPS…. pa ne veste kako ga izkoristiti…

Preprosta spletna stran z zbrano vsebino, ki vam pomaga odkriti lepote Slovenije, doživeti najlepše kolesarske in pohodne poti…  Portal primarno namenjen tujim uporabnikom.,

Foto: krilm, sxc.hu
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07024.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...