www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Akademija za mlade turistične novinarje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Akademija za mlade turistične novinarje

Avtor fijet
Datum
1. junij 2010
Tip
Ideja
Ponujam
FIJET Akademija za mlade turistične novinarje je izviren projekt FIJET Slovenija - Društva turističnih novinarjev. Osnovna zamisel je dodatno izobraževati mlade turistične novinarje predvsem na področju trajnostnega turizma v sodelovanju z vrhunskimi in mednarodno priznanimi strokovnjaki v kombinaciji s proučevanjem že uveljavljenih primerov dobre prakse v slovenski in mednarodni turistični ponudbi. Dodatni namen projekta je mreženje med mladimi turističnimi novinarji iz vsega sveta, ki bodo ob izpopolnjevanju znanja s področja trajnostnega turizma spoznavali tudi turistično ponudbo Slovenije in jo promovirali v svetu prek svojih medijev. Vsak udeleženec mora namreč napisati najmanj en članek, ki ga oceni strokovna komisija in nagradi z zelenimi počitnicami v Sloveniji.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja fijet.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...