www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Postanite turistična zvezda festivala Zlati boben!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Postanite turistična zvezda festivala Zlati boben!

Avtor BTPS
Datum
21. julij 2010
Tip
Energija
Ponujam
V začetku oktobra bo na Obali potekal že 17. marketinški festival Zlati boben, ki odmeva po vsem svetu. Slovenska turistična organizacija, Banka turističnih priložnosti Slovenije, Fakulteta za turistične študije Portorož – Turistica in Fakulteta za management Univerze na Primorskem vas izzivajo, da na njem sodelujete tudi vi!
 
Dne 7. oktobra bo v sklopu Zlatega bobna organizirana delavnica "Inovativno trženje za zeleni turizem". Na njej bodo predstavljene najboljše rešitve marketinških izzivov za zeleni turizem, ki jih v ta namen zastavljajo razvojno naravnana slovenska turistična podjetja.
 
Že postavljene izzive, tj. realne trženjske probleme, s katerimi se podjetja srečujejo pri vsakdanjem poslovanju, najdete na spletni strani http://btps-izzivi.turistica.si/. Cilj mednarodnega natečaja je zbrati konkretne rešitve, katerih implementacija bo vodila k izboljšani izkušnji gostov/turistov, ponudnikov in narave.
 
Rešitve izzivov zbiramo do 22. septembra, posebna komisija pa bo nato izbrala zmagovalce. Ti bodo poleg nagrad, ki jih podeljujejo izzivalci, predstavljeni tudi na delavnici Inovativno trženje za zeleni turizem v sklopu marketinškega festivala Zlati boben.
 
Študente, turiste, podjetja in strokovnjake vabimo k reševanju obstoječih izzivov in k podajanju novih. Nove izzive lahko posredujete na naš naslov, že objavljeni izzivi pa so kot rečeno na voljo na: http://btps-izzivi.turistica.si/.

Vzemite si čas in si prislužite svojih 5 minut slave na svetovnem dogodku!
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...