www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BTPS IZZIV - Židana marela/Potovanja za fotografe

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS IZZIV - Židana marela/Potovanja za fotografe

Avtor BTPS-izzivi
Datum
25. avgust 2010
Tip
Energija
Ponujam
Tokrat predstavljamo tretji izziv, ki so ga naši izzivalci zastavili v sklopu napovedane oktobrske projektne delavnice "Inovativno trženje za zeleni turizem" na letošnjem oglaševalskem festivalu Zlati boben.

Izzivalec je Židana marela d.o.o., ki po Sloveniji in sosednjih državah organizira potovanja za fotografe. Nagrada za najboljšo rešitev izziva je  brezplačna udeležba na fotografski delavnici v organizaciji Židane marele v protivrednosti do 300 EUR ali fotografiranje za »photobook« v enaki protivrednosti.

1. Kratka opredelitev vašega podjetja in poslanstva

Projekt Adriatic2Alps.com je del podjetja Židana marela d.o.o., ki je usmerjen na perspektivno tržno nišo, ter skladen s trajnostno usmeritvijo slovenskega turizma in vizijo/strategijo samega podjetja. Gre za organizacijo potovanj po Sloveniji (in sosednjih državah), ki so namenjena in prilagojena fotografom.

- Potuje se v manjših skupinah, kar olajša transport in omogoča prenočevanje v lokalnih zasebnih namestitvah, kjer imajo gostje pristen stik z "domačini" in doprinesejo k ekonomiji lokalnih skupnosti.
- Program se (lako) prilagaja doseganjhu optimalnih pogojev (vreme,  živalski svet, potrebe gostov,...). 
- Urnik je prilagojen fotografiji - svetlobi (zgodnje vstajanje, opoldanski počitek, aktivno popoldne in večer) ter dopušča dovolj časa za temeljito raziskovanje destinacije.
- Potovanja vodijo izkušeni fotografi, ki poznajo destinacije in goste pripeljejo na pravo mesto ob pravem času za dobro fotografijo. Hkrati nastopajo tudi v vlogi tutorjev, ki znajo svetovati glede fotografije in poznejše obdelave.
- Poleg potovanj organiziramo tudi fotografske delavnice, ki so krajše in potekajo na eni lokaciji. Tu so skupine lahko večje, poudarek je na določenem tipu fotografije (krajinska, narava, makro, jamska...)

Več o podjetju na http://adriatic2alps.com/

2. Opis izziva

Fotografi so specifična interesna skupina, ki je številčno dobro zastopana na svetovnem spletu. Prisotni so na fotografskih spletnih portalih in forumih ter na multimedijskih portalih, kjer lahko gostujejo svoje fotografije. V zadnjem času so za gostovanje fotografij in druženje z istomislečimi vedno bolj priljubljeni »socialni« mediji, kot je npr. Facebook.

Izziv: Kako pristopiti do te interesne skupine na način, da izstopamo od številčne konkurence in smo ravno dovolj provokativni, da pritegnemo potencialne goste.

3. Opis nagrade za najboljšo rešitev

Najboljša rešitev izziva bo nagrajena z brezplačno udeležbo na fotografski delavnici v organizaciji Židane marele v protivrednosti do 300 EUR ali fotografiranje za »photobook« v enaki protivrednosti.

Rešitev za "BTPS IZZIV - Židana marela / potovanja za fotografe" lahko, enako kot vse druge, do 22.9.10 oddate na btps-izzivi.turistica.si!
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...