www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BTPS IZZIV - Vivo catering

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS IZZIV - Vivo catering

Avtor BTPS-izzivi
Datum
7. september 2010
Tip
Energija
Ponujam
Tokrat še o enem, bolj kraljevskem BTPS izzivu, ki vas čaka na spletni strani btps-izzivi.turistica.si. Ne pozabite, rok za oddajo rešitev, predstavljenih na delavnici v okviru Zlatega bobna, se bliža!

KRALJEVSKA POGOSTITEV


Izzivalec, podjetje Vivo catering s sedežem na renesančnem gradu Fužine v Ljubljani ,sodi v vrh slovenskega cateringa in je prisotnen v slovenskem prostoru že skoraj dve desetletji.  Ponaša se z mednarodnimi izkušnjami, pogostitve pa pripravlja tako v Sloveniji kot tudi tujini. Vivo catering je specializiran je za organizacijo in izvedbo prireditvenega cateringa. Prepoznavnost Viva je v okusnih in izvirnih jedeh ter njihovi stilski oblikovnosti. Pogostijo lahko nekaj tisoč gostov na več lokacijah sočasno. 

Pri Vivo cateringu iščejo najboljšo zamisel za najinovativnejši Vivo eko catering. Gre za sledljivost izvora živil, načina pridelave jedi in pijač, uporabe papirja, čistil, električne energije, ločevanja odpadkov, načina serviranja in postavitve, transportov ter vsega ostalega, kar zajema sam produkt pogostitev kot takšno ter način razmišljanja v podjetju samem.

Nagrada za najboljšo rešitev je pogostitev za 8 oseb. Nagrajenca bomo pogostili s kraljevim menijem, kot ob obisku britanske kraljice Elizabete II. ob njenem obisku v letu 2008. Pogostitev bo obarvana povsem kraljevo – z izbranim srebrnim priborom ter izbranimi krožniki in kozarci. Gostje pa bodo tudi doživeli strežbo, kot jo je doživela sama kraljica.

Rešitev za "BTPS IZZIV - Vivo catering" lahko, enako kot vse druge, do 22.9.10 oddate na btps-izzivi.turistica.si!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...