www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pot

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pot

Avtor r06001
Datum
4. januar 2007
Tip
Ideja
Ponujam

Odlomki iz vsebine pologa:

"Obsežna pot znanega Slovenca - vzhodna Slovenija."
 
"Področje razpolaga z velikim turističnim kapitalom. Nov prijem in vsebina bosta dala nov zagon. Program je prirejen za vse oblike obiskovalcev: avtobusni gostje, avtomobilisti, kolesarji, motoristi, pešci."
 
"Želim aktivno sodelovati pri izvedbi projekta kot ponudnik, možen je tudi odkup ideje."

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r06001.
Komentarji povzetka
BTPS 21.11.2008 14:21:12

### BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI ###
Povezave z drugimi pologi:

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: turistične agencije ali turistična društva v vzhodni Sloveniji

Opombe: Turistične agencije ali turistična društva v vzhodni Sloveniji, ki bi želela organizirati tak program, se lahko povežejo s tem pologom.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...