www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ugodnosti MySloveniaInfo.com za člane BTPS

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ugodnosti MySloveniaInfo.com za člane BTPS

Avtor Ivo
Datum
25. oktober 2010
Tip
Energija
Ponujam
Spletna stran www.mysloveniainfo.com deluje v sklopu globalno razširjene in razpoznavne mreže MyDestinationInfo.com ki šteje že več kot 70 destinacij po celem svetu ter mesečno privablja preko 700.000 obiskovalcev. Glavna značilnost skupine je, da so vse spletne strani zasnovane enako, kar omogoča lažje in hitrejše brskanje obiskovalcev, hkrati pa so strani izjemno dobro prepletene, kar omogoča, da nas obiščejo tudi turisti, ki nimajo prvotnega namena iskati Slovenije. Skupina se izjemno hitro širi in razvija ter tako postavlja nove mejnike med turističnimi-informacijskimi portali.
 
MySloveniaInfo.com deluje le nekaj mesecev a že privablja več kot 13.000 mesečnih obiskovalcev iz Slovenije in sveta. Da bo vaša ponudba vidna bomo poskrbeli tudi z oglaševalskimi akcijami po celotnem področju Slovenije. Plakati, posterji, letaki, oglasne pasice, turistični sejmi ter zabave so samo del velike marketinške kampanje, ki nam bo pomagala uresničiti naš strateški cilj – postati eden najpomembnejših, najbolj obiskanih in najbolj prepoznavnih turističnih informacijskih portalov v Sloveniji.
 
MySloveniaInfo.com je trenutno na voljo v angleškem, nemškem, francoskem, španskem ter ruskem jeziku. Kmalu pa prihajata še slovenščina in italijanščina. Hkrati pa je celotna skupina pripravila še en projekt in sicer interaktivno ter informacijsko spletno stran MyDestinationInfo.com ki bo objavljala najzanimivejše članke, novice iz področja turizma ter najaktualnejše ponudbe hotelov iz vseh destinacij v skupini.

Za vse registrirane člane BTPS ponujamo dodatni 10% popust na vse predstavitve (potrdilo o registraciji izdaja BTPS). Predstavite svojo ponudbo na inovativen in zanimiv način. Naj bo vaša naložba vidna!
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ivo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...