www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Znane zmagovalne rešitve BTPS Izzivov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Znane zmagovalne rešitve BTPS Izzivov

Avtor BTPS-izzivi
Datum
29. september 2010
Tip
Novica
BTPS izzivi povezani s temo Inovativno trženje za zeleni turizem so zaključeni. Pri postavljanju izzivov je sodelovalo sedem slovenskih turističnih podjetij z resničnimi marketinškimi problemi, s katerimi se srečujejo pri svojem poslovanju, 

Prejeli smo 25 rešitev iz treh držav, poleg Slovenije še iz Italije in s Slovaške. Rešitve je pregledala strokovna komisija (sestavljena iz predstavnika Slovenske turistične organizacije, predstavnika Fakultete za turistične študije Portorož - Turistice, predstavnika Fakultete za management iz Kopra in predstavnika posameznega podjetja) ter že izbrala zmagovalce.

Inovativne zmagovalne rešitve bodo javno predstavljene prihodnji teden, v četrtek, 7. oktobra ob 16. uri na delavnici Inovativno trženje za zeleni turizem v okviru 17. oglaševalskega festivala Zlati boben v Portorožu.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na uro in pol dolgem sprehodu v svet inovativnega trženja!

Prijave na delavnico zbiramo do srede, 6. 10. do 10. ure na e-naslovu tina@novi-turizem.org.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...