www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spodbudne besede novim BTPS izzivom na pot

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spodbudne besede novim BTPS izzivom na pot

Avtor BTPS-izzivi
Datum
11. oktober 2010
Tip
Novica
V četrtek, 7. oktobra, je v sklopu marketinškega festivala Zlati boben 2010 potekala predstavitev zmagovalnih rešitev natečaja »INOVATIVNO TRŽENJE ZA ZELENI TURIZEM«, ki so ga skupaj pripravile Slovenska turistična organizacija in članici Univerze na Primorskem – Fakulteta za management Koper in Fakulteta za turistične študije Portorož – Turistica. 

S tovrstnimi izzivi želimo nadaljevati tudi v prihodnje. To bomo počeli s še večjim zagonom, saj smo po razglasitvi nagrajencev prejeli naslednje spodbudne besede:

Spoštovani!

Zelo smo hvaležni za izkazano zaupanje in dano priložnost sodelovanja z BTPS v obliki podajanja naših izzivov.

Smo sodobno urejeno podjetje z najvišjimi trajnostnimi vrednotami in več kot pozdravljamo način razvoja znanja študentov in drugih sodelujočih. Več kot pohvalno je to, da si BTPS v sodelovanju s partnerji in sodelujočimi izobraževalnimi inštitucijami prizadeva za povezavo teorije in prakse z gospodarstvom. V splošnem smo mnenja, da slovenske fakultete dajejo mnogo premajhen poudarek sodelovanju študentov s konkretnimi težavami in izzivi, ki jih ima industrija in tako šolski sistem prepogosto rojeva visoko izobražene ljudi brez občutka za realnost - bolje rečeno realne probleme in situacije, s katerimi se soočamo v podjetjih.

In prav to vrzel BTPS s svojo vizijo in delovanjem zapolnjuje. Povezuje torej študente in pridobljeno teoretično znanje s prakso iz gospodarstva. V podjetjih in gospodarstvu si lahko le želimo, da bodo BTPS-jevi viziji sledili tudi širši krog univerz s fakultetami, saj bo uporabno oziroma aplikativno znanje tista dodana vrednost posameznikov, ki bo že sedaj marljivi slovenski cvet izobražencev postavila v ospredje in jim omogočila nadaljni osebnostni in karierni razvoj.

Še enkrat bi se lepo zahvalili za sodelovanje. Pošiljamo vam sončen pozdrav iz Bohinjske Bistrice!

Anže Čokl, direktor | executive director
Bohinj Park ECO Hotel*****
___

V naslednjih tednih vam bomo na spletnih straneh Banke turističnih priložnosti Slovenije podrobneje predstavili zmagovalne rešitve in vas povabili k postavljanju novih izzivov.

Tokrat vam sporočamo imena zmagovalcev in naslove njihovih zmagovalnih izdelkov:

Izziv 1
izzivalec: turistična agencija Kompas Novo mesto
zmagovalke: Maja Orehek, Nataša Gočen in Tina Podbregar, avtorice rešitve Slow travel Slovenija - prvi slovenski slow turizem portal

Izziv 2
izzivalec: Bohinj Park EKO hotel
zmagovalka: Mojca Stubelj Ars, avtorica rešitve Moji EKO izzivi Bohinj Park EKO hotela

Izziv 3
izzivalec: Vivo Catering
zmagovalka: mag. Azra Škrgič, avtorica rešitve Zeleni piknik na travi s sloganom VIVO - "Živim" in jem zdravo

Izziv 4
izzivalec: Adriatic2Alps.com
zmagovalki: Nina Kolar in Zarja Šinkovec, avtorici rešitve Adriatic2Alps.com

Izziv 5
izzivalec: Thermana Laško
zmagovalka: Mirjana Ivanuša Bezjak, avtorica rešitve Thermana in medena zgodba

Izziv 6
izzivalec: Humanitas
zmagovalka: Urška Majdič, avtorica rešitve Odgovoren popotnik

Vse objave BTPS izzivov 2010

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...