www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mladi španski podjetnik pomaga slovenskemu turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mladi španski podjetnik pomaga slovenskemu turizmu

Avtor BTPS
Datum
11. oktober 2010
Tip
Energija
Ponujam
V soorganizaciji Banke turističnih priložnosti Slovenije in Zavoda Novi turizem bo med 14. oktobrom in 16. decembrom v Sloveniji na obisku Juan Lopez Dominguez, mladi španski podjetnik. Slovenijo bo obiskal preko programa Erasmus za mlade podjetnike.
 
Juan L. Dominguez, 28, želi v Španiji odpreti lastno turistično agencijo. Mladi podjetnik, ki ima deset let delovnih izkušenj v nepremičninski agenciji, bo v Sloveniji preživel dva meseca, med katerima bo obiskoval slovenske podjetnike, ki so z njim pripravljeni deliti zgodbe o uspehu. Z njimi bi rad stkal tudi dolgoročne poslovne vezi na področju turizma.
 
Mladi podjetnik je pripravljen brezplačno opravljati različna dela v turistični agenciji, od organizacije potovanj do stikov s strankami in urejanja spletnih strani. 

Vse zainteresirane organizacije vabimo, da nam na BTPS ((a)) slovenia.info sporočite, ali in kdaj bi želeli mladega podjetnika spoznati in morebiti nekaj dni tudi gostiti v vaši organizaciji. Mladi podjetnik bo o svoji slovenski turistični izkušnji in srečanjih z vami redno poročal v BTPS Travel blogu, kjer je svoje popotovanje in videnje Slovenije že opisoval Kanadčan Adam McRae. 
 
Izkoristite priložnost in si odprite turistična vrata v Španijo!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...