www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalna odgovorna rešitev BTPS izziva Humanitas

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalna odgovorna rešitev BTPS izziva Humanitas

Avtor BTPS-izzivi
Datum
9. november 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Tokrat predstavljamo tretjo zmagovalno rešitev BTPS izzivov.

Izzivalec, društvo Humanitas, se spopada z izzivom, kako slovenske turistične agencije spodbuditi k trženju odgovornih potovanj v Afriko in k upoštevanju osnovnih principov odgovornega turizma.

Zmagovalka, Urška Majdič, kot prvi korak predlaga vsebine in načine obveščanja, ki vključujejo bralcu-prijazne informativne materiale, sisteme označevanja ter osveščanje o mitih in resnicah o odgovornem turizmu.  Predlaga uporabo sloganov, kot so Spoštujem. Odgovorno potujem. Poudarja tudi, da se odgovornost začne doma, pred lastnim pragom, zato predlaga sodelovanje z javnimi prevozniki, organizacijo tematskih delavnic, organizacijo tržnice Humani-turistas in sodelovanje s projektom EDEN.

Zmagovalna rešitev je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...