www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalna medena rešitev BTPS izziva Thermana

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalna medena rešitev BTPS izziva Thermana

Avtor BTPS-izzivi
Datum
15. november 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Predstavljamo vam četrto zmagovalno rešitev BTPS izzivov.

Izzivalec, Thermana Laško, se spopada z izzivom, kako tržiti medeno zgodbo, nov  produkt, ki so ga v podjetju oblikovali v sodelovanju z okoliško ponudbo.

Zmagovalka, Mirjana Ivanuša, je pripravila nabor zamisli, ki jih je podjetju ponudila v uresničitev. Predlogi segajo na številna področja delovanja zdravilišča, od storitev nege in wellnessa do kulinarike, otroških programov in dodatne turistične ponudbe.

Zmagovalna rešitev je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...