www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalna rešitev BTPS izziva Adriatic2Alps

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalna rešitev BTPS izziva Adriatic2Alps

Avtor BTPS-izzivi
Datum
26. november 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Tokrat predstavljamo peto zmagovalno rešitev BTPS izzivov avtoric Zarje Šinkovec in Nine Kolar.

Izziv je zastavila Židana marela, ki je lani na razpisu Snovalec 2009 za uresničitev idejnega pologa Potovanja za fotografe prejela podporo Slovenske turistične organizacije in Direktorata za turizem pri MG. Rezultat njihovega dela po enem letu si lahko ogledate TUKAJ.

Organizatorje potovanj za fotografe je zanimalo, kje in kako naj produkt čim bolj učinkovito oglašujejo. Avtorici zmagovalne rešitve predlagata organizacijo dnevov fotografije, potovanja po meri, vključevanje novosti, kot sta stop-motion in podvodna fotografija, ter povezovanje s študenti in srednješolci.

Zmagovalna rešitev je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...