www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalna rešitev BTPS izziva Vivo Catering

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalna rešitev BTPS izziva Vivo Catering

Avtor BTPS-izzivi
Datum
3. december 2010
Tip
Ideja
Ponujam
Predstavljamo še zadnjo zmagovalno rešitev letošnjih BTPS izzivov, realnih problemov, s katerimi se srečuje slovensko turistično gospodarstvo in ki jih s pomočjo Banke turističnih priložnosti Slovenije rešuje širša javnost.

Podjetje Vivo Catering je iskalo čim bolj inovativni eco-catering produkt. Avtorica, mag. Azra Škrgić, kot idejo zelenega turizma ponuja novo storitev: Jem zdravo – Zeleni VIVO catering. Gre za piknik v naravi, katerega bistvo je uporaba materialov in jedi, ki so naravi prijazni in idejno dovršeni, kjer je na preizkušnji vseh pet čutil. V menije bi vključevali jedi znanega porekla s slovensko identiteto. Pripravljene bi bile tako, da bi bile primerne za prehranjevanje brez krožnikov in pribora – s tem bi pripomogli k trajnostnemu razvoju, saj bi porabili manj virov onesnaževanja – vode, elektrike, čistil, izpušnih plinov.

Zmagovalna rešitev je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...