www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Odprta razpisa Sejalec 2011 in Sinergetik 2011

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Odprta razpisa Sejalec 2011 in Sinergetik 2011

Avtor BTPS
Datum
17. marec 2011
Tip
Energija
Ponujam
Slovenska turistična organizacija v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavlja dva nova razpisa za spodbubjanje inovativnosti v slovenskem turizmu, vsakoletni razpis za nagrado sejalec in novost, povabilo k sodelovanju za sinergetike!

I - RAZPIS SEJALEC ZA INOVATIVNE DOSEŽKE V TURIZMU

Sejalec
je priznanje Slovenske turistične organizacije za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu,  ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Na razpis se lahko prijavite vsi, ki ste turistične novosti uvedli med 1. 1. 2009 in 31. 12. 2010. Rok za oddajo predprijav je 10. maj 2011.

Celotno besedilo razpisa je obljavljeno TUKAJ, za prijavne obrazce pa pišite na e-naslov sejalec@slovenia.info

II - POVABILO K SODELOVANJU SINERGETIK, PREDRAZPIS SNOVALCA

Sinergetik
je novost letošnjega leta. Sinergetiki so javna ali zasebna telesa, ki so pripravljena dodatno sofinancirati zamisli, prijavljene na razpis Snovalec (ta bo objavljen aprila letos). In zakaj bi postali sinergetik? Zato, ker boste s tem, ko boste najboljšim zamislim ponudili sofinanciranje, v svoje okolje privabili dobre ideje in njihove uresničevalce. Prijavitelje boste spodbudili k prijavi še kakovostnejših projektov, prilagojenih prav za vaše okolje/regijo/destinacijo.

Celotno besedilo razpisa najdete TUKAJ.

Rok za prijavo je 11. april. Za dodatne informacije glede vsebine razpisa in postopka prijave pišite na e-naslov btps@slovenia.info.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...