www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turistična agencija s ponudbo potovanj za samske

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična agencija s ponudbo potovanj za samske

Avtor missysb
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
V Sloveniji bi se v okviru večje agencije morala organizirati ponudba potovanj in počitnic za samske vseh starosti, kjer le-ti ne bi občutili stigme družbe, ki daje poudarek družini, skupnosti dveh posameznikov ali partnerstvu nasploh. Nekateri samski občutijo žalost zaradi izgube partnerja in je s psihološkega vidika opazovanje zaljubljencev boleče.
Taka potovanja bi se lahko oglaševala tudi kot darilo samskim prijateljem/članom družine ipd. (tudi z možnostjo nakupa bonov). Oglaševala bi se lahko tudi na različnih portalih za navezovanje ljubezenskih/prijateljskih stikov.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja missysb.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...