www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::"Cooltura na maturi"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

"Cooltura na maturi"

Avtor collegium
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Potovalna agencija Collegium Mondial Travel se že 15. let uspešno ukvarja s potovanji za mlade, ki so pretežno namenjene srednješolski publiki. Iz leta v leto se vedno bolj zavedamo kako močna oblika neformalnega izobraževanja so potovanja, kar nas je pripeljalo do produkta, ki ga predstavljamo na projektu Snovalec. Ocenjujemo, da v Sloveniji ne obstajajo programi, ki bi bili tako močno povezani z izobraževalnim segmentom, ki se zaključuje s pisanjem mature oziroma z izobraževalnimi programi na splošno.  Cooltura v sklopu maturitetnega izpita spodbuja potovanja mladih znotraj Slovenije in predstavlja novo turistično nišo, kar je tudi v skladu z RNUST (Razvojni načrt in usmeritve slovenskega turizma). Po naših poizvedovanjih v Sloveniji  ne obstaja integralni turistični proizvod, ki bi združeval zgoraj našteto in bi bil namenjen pomembni srednješolski publiki, ki v tem obdobju oblikuje svoje potovalne navade, se oblikuje kot posameznik in izbira svoja interesna področja.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja collegium.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...