www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Makete slovenskih gradov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Makete slovenskih gradov

Avtor Pa3sha
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Iščem
Grad Komenda smo dokončno prenovili lansko leto. Uradno otvoritev pa nestrpno pričakujemo letos junija. Sem domačinka in sem dobila navdih, kaj bi lahko naš grad ponujal unikatnega

V naših prostorih bi lahko imeli na ogled vse slovenske gradove, razvaline, graščine v obliki kvalitetnih maket. Poleg vsake makete bi zraven bila opisana kratka zgodovina gradu in lokacijo, kjer se grad nahaja. S tem bi poleg našega gradu hkrati naredili promocijo celi Sloveniji.Bilo bi kot minimundus slovenskih gradov.

Je pa takšen projekt zelo drag, saj sem svojo idejo že posredovala naši občini, pa ravno zaradi denarja pride do problema. Ta ideja se mi zdi zelo dobra, ker v Sloveniji še ne ponujamo takšnega produkta. Prav tako pa vsak grad skoraj ponuja identične razstave, grajski muzej, grajska kavarna, klet; Mi pa bi se razlikovali z maketami.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Pa3sha.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...