www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Alpska poroka v Kamniških Alpah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Alpska poroka v Kamniških Alpah

Avtor mitjasp
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Naravne danosti in kulturna dediščina v Kamniku in okolici omogočajo, da zainteresirani ponudniki razvijejo tržno nišo: poročni turizem. Število porok v svetu pada, hkrati pa se mladoporočenci odločajo za drugačne, pestrejše in zanimivejše poroke. V porastu so poroke v tujini. Cilj projekta je v dolini Kamniške Bistrice v povezavi z Veliko planino razviti t.i. »Alpsko poroko«,  ter druge možnosti in priložnosti za razvoj poročnega turizma.
 
Ciljna publika:
·         domači gostje, ki si želijo drugačne poroke
·         tujci – iščejo poročno destinacijo, kjer je poudarek na naravni kulisi in veliko
            dodatnih aktivnostih za zmerno ceno.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mitjasp.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...