www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Program potovanja po Sloveniji - za kmetovalce

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Program potovanja po Sloveniji - za kmetovalce

Avtor KOMPAS d.d.
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam

Program potovanja po podeželju Slovenije - za kmetovalce, ljubitelje narave, traktorjev in kmetijske tehnike

Predstavljamo program obiska Slovenije, ki združuje oglede največjih znamenitosti Slovenije in ogledov zanimivih kmetijskih objektov in lokacij (od Bleda, Radovljice, Kranja, Ljubljane, Brežic, Celja, Rogatca, do Ptuja). Program vodi čez slikovito in svojstveno podeželje Gorenjske, Dolenjske in Štajerske, vključuje pa tudi že marsikje pozabljene domače dobrote iz teh področij. Na poti si poleg glavnih zanimivosti ogledamo tudi uspešne tovarne kmetijske tehnike, muzej kmetijske tehnike in obiščimo zbiratelja stare kmetijske mehanizacije. Za ljubitelje kmetijstva in strokovnjake je potovanje svojevrstno doživetje.
Kot zanimivost - prenočevanje je izven velikih mest, program pa vključuje dobro hrano domačih slovenskih gostiln.

Program bo na voljo tudi v tujejezičnih različicah (angleški, nemški, italijanski).
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja KOMPAS d.d..
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...