www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Učenje jahanja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Učenje jahanja

Avtor r07007
Datum
31. januar 2007
Tip
Ideja
Ponujam
PRIPOMOČEK ZA UČENJE JAHANJA

Inovator je izdelal učnega konja za učenje pravilne tehnike jahanja, izdelek pa ima tudi terapevtske učinke. Izdelan je vzorčni izdelek in razvita metoda učenja.

Išče kupca licence.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07007.
Komentarji povzetka
BTPS 21.11.2008 15:41:01

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi:

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: konjeniška društva, turistične kmetije ali posamezniki, ki ponujajo ježo s konji

Opombe: Pripomoček za učenje jahanja bi lahko uporabila konjeniška drušva ali pa turistične kmetije ali posamezniki, ki poleg ostalega ponujajo tudi ježo s konji.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...