www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Istra skozi jezik, kulturo in običaje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Istra skozi jezik, kulturo in običaje

Avtor virtualis
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
»Istra skozi jezik, kulturo in običaje« je paket turističnih storitev, ki tujemu gostu omogoča celovito spoznavanje Istre in Krasa, njene kulturne dediščine, jezika in kulinaričnih značilnosti. Razvijamo jo v sodelovanju s turistično razvojno agencijo Autentica.
Sodobnemu turistu ne zadoščata več le udobna hotelska postelja in standardna ponudba destinacije (morje, gore, ogled znamenitosti…), temveč si želi spoznati tudi pristne lokalne običaje, kulturo in jezik.
Ideja projekta »Istra skozi jezik, kulturo in običaje« je ponuditi tujim gostom možnost dodatne turistične ponudbe, ki poleg ogledov lokalnih znamenitosti, vključuje učenje osnovnih komunikacijskih veščin v slovenščini.
Idejo razvijamo tudi kot samostojen tržni produkt, ki bi za slovensko turistično gospodarstvo predstavljal novost in možnost za razvoj nove tržne niše.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja virtualis.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...