www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Slovenia Medical

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slovenia Medical

Avtor sloveniamedical
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
 
Kaj je Slovenia Medical?

Pod skupno blagovno znamko "Slovenia Medical" se združujemo centri odličnosti medicinskih storitev v Sloveniji:

Povezani nudimo bolnikom enostavno in kakovostno pot do rešitve zdravstvenih problemov: kakovostne medicinske storitve diagnostike in odkrivanja, operativne posege, zdravljenje in rehabilitacijo. Naš skupni cilj je promocija odličnih in kakovostnih medicinskih storitev in programov, ki jih opravljamo, s poudarkom na točkah razlikovanja.
Opravljanje medicinskih storitev v Sloveniji je varno, saj je Slovenija varna dežela sredi Evrope, naši zdravniki pa so priznani v svetovnem merilu. Svoja znanja pridobivajo v sodelovanju z medicinskimi ustanovami s celega sveta. Slovenski medicinski centri so opremljeni z najsodobnejšo medicinsko opremo, pristop k bolniku je z vidika postopkov zdravljenja individualen, kar zadeva specifično obravnavo različnih specialistov pa timski. Tako dosegamo optimalne učinke.
Po posegu nudimo nadstandardno rehabilitacijo. Slovenija ima odlične naravne danosti z dokazanimi zdravilnimi učinki, ki jih s pridom uporabljamo za pomoč pri zdravljenju določenih bolezenskih stanj.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja sloveniamedical.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...