www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Postojnska jama v moji soseski

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Postojnska jama v moji soseski

Avtor Viktor Peevski
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam

Postojnska jama velja za najbolj znano in atraktivno naravno znamenitost na prostorih bivše Jugoslavije in širše. Turisti južno – balkanskih držav ne poznajo dosti slovenskih znamenitosti, ampak če omenite samo dve besedi »Postojnska jama«, je že več kot jasno, o čem gre.

Veliko turistov iz držav bivše Jugoslavije letno obiskuje Postojnsko jamo. Še več balkanskih turistov tega ne more storiti predvsem zaradi kupne moči. Slovenija v primerjavi z državami bivše Jugoslavije ima višji standard in višje cene. To predstavlja največjo oviro za balkanske turiste, da bi obiskali jamo. Vendar obstaja rešitev, ki bo odstranila to oviro in hkrati približala Postojnsko jamo.

Gre za uvedbo virtualnega simulatorja, ki bo simuliral celotni dejanski obisk Postojnske jame. Kompas kot ekskluzivni ponudnik tega simulatorja bo postavil simulatorje v vseh dražavah bivše Jugoslavije (Makedonija, Srbija, Črna Gora, Bosna in Hercegovina ter Hrvaška). Poleg teh tržišč bo simulator uveden tudi v vseh Kompasovih poslovalnicah v Evropi.
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Viktor Peevski.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...