www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kompas izziv - Kompas Danes

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kompas izziv - Kompas Danes

Avtor Jernej Frank
Datum
6. junij 2011
Tip
Ideja
Ponujam

Analiza ciljnega segmenta tujih gostov, ki prihajajo na počitnice v Slovenijo in njihova naklonjenost trajnostnim pristopom v turizmu. V nadaljevanju predlog strategije Kompasa za sezono 2011/12, ki temelji na pristopu zelenega turizma in t.i. Slow turizma ter ideje za konkretne produkte.
Izzivalcem je več na voljo v priponki

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Jernej Frank.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...