www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kdo bo zmagovalec BTPS izziva Kompas?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kdo bo zmagovalec BTPS izziva Kompas?

Avtor BTPS-izzivi
Datum
20. junij 2011
Tip
Novica
V četrtek, 23. junija, bo na UP FTŠ Turistici v Portorožu v okviru Svečane akademije ob 60-letnici podjetja Kompas d.d. potekala predstavitev finalnih nalog BTPS izziva podjetja Kompas d.d.

Na BTPS izziv Kompas je prispelo 12 rešitev. Strokovna komisija v sestavi mag. Dimitrij Piciga (Kompas d.d.), dr. Aleksandra Brezovec (Turistica) in mag. Dejan Križaj (Banka turističnih priložnosti Slovenije) je pregledala prispele rešitve in izbrala pet finalnih nalog, avtorji katerih so:

Jernej Frank
Viktor Peevski
Urška Majdič in Manica Irt
mag. Mirjana Ivanuša - Bezjak
Andrej Stubelj Ars


Končni zmagovalec bo izbran na delavnici Kompas izziva danes in/za jutri, ki bo v četrtek, 23. junija ob 13. uri v predavalnici 201 na UP FTŠ Turistica v Portorožu.

Vljudno vabljeni!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...