www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dobili smo zmagovalki izziva Kompas

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dobili smo zmagovalki izziva Kompas

Avtor BTPS-izzivi
Datum
27. junij 2011
Tip
Novica
V četrtek, 23. junija, je na UP FTŠ Turistici v Portorožu v okviru Svečane akademije ob 60-letnici podjetja Kompas d.d. potekala predstavitev finalnih nalog BTPS izziva podjetja Kompas d.d.

Na BTPS izziv Kompas je prispelo 12 rešitev, izmed katerih je bilo pet reševalcev povabljenih v finale.

Strokovna komisija v sestavi mag. Dimitrij Piciga (Kompas d.d.), Marko Tancer (Kompas Portorož), Jadran Furlanič (Turistično združenje Portorož) in mag. Emil Juvan (Turistica) je izbrala zmagovalki izziva, Urško Majdič in Manico Irt. Njuno zmagovalno nalogo lahko preberete TUKAJ.

Vsi finalisti so za nagrado prejeli potovanje v Benetke s Kompasovim katamaranom Prince of Venice za 2 osebi.

Foto: Tadej Bernik
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...