www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Predlog inovativne promocije slo. enogastronomije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Predlog inovativne promocije slo. enogastronomije

Avtor andrej hribernik
Datum
5. julij 2011
Tip
Znanje
Ponujam
Polog kandidira za nagrado Študentski Snovalec. Celotna vsebina je do razglasitve končnih rezultatov na ogled samo članom komisije Študentskega Snovalca.

Diplomsko delo z naslovom Predlog inovativne promocije slovenske enogastronomije izhaja iz področja event managementa. Namenjen je izboljšanju promocije enogastronomije in njenemu razvoju v prihodnosti. Opisuje kulinarični dogodek v katerem so, ob sodelovanju gostov, predstavljena ljudska izročila in enogastronomija Slovenije. S potekom dogodka prihaja med gosti tudi do »team buildinga«, kar je postranski namen dogodka. Predstavljene so osnovne ideje in hipoteze, zaradi katerih je diplomsko delo nastalo. Vključena so strokovna mnenja strokovnjakov, ki že vrsto let delajo na celotnem področju turizma v Sloveniji. Diplomsko delo je podprto s teoretičnimi podatki event managementa, ki nam podaja osnovne smernice organiziranja dogodkov. Razložene so posamezne regije Slovenije, jedi in pijače, ljudska izročila in animacija.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja andrej hribernik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...