www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dediščina socializma v turizmu v Škofji Loki

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dediščina socializma v turizmu v Škofji Loki

Avtor vanbommel
Datum
22. julij 2011
Tip
Znanje
Ponujam
Polog kandidira za nagrado Študentski Snovalec. Celotna vsebina je do razglasitve končnih rezultatov na ogled samo članom komisije Študentskega Snovalca.

Nekatera vzhodnoevropska mesta so v zadnjih letih v turistično ponudbo vključila dediščino socializma in izoblikovala različne turistične proizvode, ki jih uspešno tržijo. Ker je tovrstna dediščina prisotna tudi v Sloveniji, menimo, da bi jo bilo mogoče s turističnimi proizvodi ob ustrezni predstaviti in ureditvi tržiti tudi v občini Škofja Loka. Zaključna projektna naloga je razdeljena na štiri poglavja: analiza obdobja socializma v Sloveniji, dediščina socializma, predstavitev dobrih praks vključevanja socialistične dediščine v turistično ponudbo iz tujine in oblikovanje novih turističnih proizvodov v občini Škofja Loka, ki temeljijo na reliktih socializma.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja vanbommel.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...