www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turizmu pomaga lastna glava - uresničimo ideje!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turizmu pomaga lastna glava - uresničimo ideje!

Avtor MaReK123
Datum
27. avgust 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Turizmu pomaga lastna glava je projekt Turistične zveze Slovenije za osnovnošolce, ki vsako leto na določeno temo zasnujejo turistični projekt v svojem okolišu. V tem projektu sem kot osnovnošolec sodeloval tudi sam in naša šola je bila med višje uvrščenimi. Nekatere izmed teh idej so zelo dobre in tudi izvedljive, z njimi pa bi se dalo v Slovenijo privabiti turiste. V polju celotna vsebina predlagam uresničitev prvih dveh idej.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja MaReK123.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...