www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zaključen natečaj Old Stories 4 New Adventures

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zaključen natečaj Old Stories 4 New Adventures

Avtor BTPS-izzivi
Datum
20. december 2011
Tip
Novica
Potekel je rok za oddajo rešitev natečaja Challenge:Future Old Stories 4 New Adventures, ki sta ga organizirala Slovenska turistična organizacija in Banka turističnih priložnosti Slovenije.

Izzive so zastavile štiri slovenske destinacije: Bled, Maribor, Ptuj in Solčava, na natečaj pa je prispelo kar 56 rešitev z vsega sveta. Vse prispele rešitve so na ogled TUKAJ. Za najboljše so že glasovali člani spletne skupnosti Challenge:Future, zdaj pa je na potezi še strokovna komisija.

Zmagovalci natečaja bodo znani sredi januarja 2012. Povzetki najboljših nalog bodo objavljeni na angleških spletnih straneh BTPS.

Slika: zgodba o solčavski Bicki - ena izmed najbolje ocenjenih rešitev s strani uporabnikov C:F portala
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...