www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::23 danskih podipl. študentov čaka na vaše izzive!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

23 danskih podipl. študentov čaka na vaše izzive!

Avtor BTPS-izzivi
Datum
20. december 2011
Tip
Energija
Ponujam
Že takoj na začetku leta 2012 bo Banka turističnih priložnosti Slovenije ponovno izzivala! Tokrat smo se povezali z dansko univerzo Aalborg, za študente katere konec februarja organiziramo enotedenski inovacijski kamp v Sloveniji.

Danski podiplomski študentje turizma bodo obiskali izbrana turistična podjetja in organizacije, jih analizirali in pod nadzorom uveljavljenih danskih akademikov pripravili 10-stranski povzetek opažanj s konketnimi predlogi za izboljšave in nadgradnje vaše ponudbe in/ali poslovanja. Na ta način lahko pridobite brezplačno in zunanje ekspertno mnenje, ki vam je lahko v pomoč pri nadaljnjem razvoju vašega podjetja, organizacije ali destinacije.

Vljudno vas vabimo, da nam na info@btps.si do srede, 11. 1. 2012, sporočite, ali želite sodelovati pri tokratnih BTPS izzivih in izzvati mlado dansko energijo in njihove predavatelje. Pošljite nam kratek opis izziva, ki ga ponujate - kaj je tisto, kar želite, da nadebudni danski podiplomski študenti raziščejo in analizirajo pri vas ter predlagajo nadgradnje. Vse zbrane predloge bomo posredovali na Dansko, kjer bodo izbrali najboljše izzive slovenskih turističnih ponudnikov. Te bomo v februarju v sklopu dansko slovenskega inovacijskega kampa skupaj obiskali in se jim posvetili.

Stopite skupaj z BTPS na pot mednarodnega in mladostnega analiziranja izzivov slovenskega turizma!

Dosedanji BTPS izzivi


Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...