www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Revija o inovativnosti v mednarodnih bazah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Revija o inovativnosti v mednarodnih bazah

Avtor BTPS
Datum
8. januar 2012
Tip
Energija
Ponujam
Academica Turistica –Tourism and Innovation Journal (AT–TIJ) je periodična strokovno-znanstvena publikacija s področja inovativnih vidikov turizma in pojava inovativnosti na vseh področjih, povezanih s turizmom.

AT-TIJ je bila pred kratkim vključena v CIRET in CAB mednarodne podatkovne baze, ki jih priznava ARRS (članki, objavljeni v AT-TIJ, so ovrednoteni s 30 slovenskimi znanstvenimi točkami).

Uredništvo revije vabi, da sodelujete s svojimi prispevki v novi številki AT-TIJ. Datum za oddajo prispevkov je 15. 2. 2012.

Več informacij: academica.turistica.si

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...