www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nemška podjetnica izkusila Slovenijo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nemška podjetnica izkusila Slovenijo

Avtor BTPS
Datum
2. februar 2012
Tip
Novica
Po štirih mesecih se je v Sloveniji zaključilo bivanje mlade nemške podjetnice Ariane Goerke, ki nas je obiskala prek programa Erasmus za mlade podjetnike.

V tem času je spoznala številna slovenska turistična podjetja, posameznike in regije. Tako je obiskala Slovensko turistično organizacijo, NEC Cerknica s Cerkniškim jezerom, male vinarje v Goriških Brdih, turistično agencijo Autentica iz Kopra, Bohinj Park EKO hotel in Turizem Bohinj, ogledala si je Maribor in grad Štatenberg ter se med drugim udeležila prireditve Dnevi slovenskega turizma 2011. Vse svoje vtise je redno popisovala v tem blogu.

Kot že lani ob gostovanju Juana Lopeza se vsem sodelujočim turističnim organizacijam zahvaljujemo za izjemen odziv in gostoljubnost. Verjamemo, da so takšna gostovanja mladih, nadebudnih podjetnikov priložnost tako za tuje podjetnike kot za razvoj slovenskega turizma. S podobnimi akcijami bomo zato nadaljevali tudi v prihodnje.

Foto: snemanje oddaje Evropski magazin
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...