www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sejalci in Snovalci se predstavijo Goriški

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalci in Snovalci se predstavijo Goriški

Avtor BTPS
Datum
27. februar 2012
Tip
Energija
Ponujam
Banka turističnih priložnosti Slovenije je bila izbrana kot primer dobre prakse uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologij v malih in srednjih podjetjih v sklopu projekta ICT Value Networks, ki ga v Sloveniji koordinira RRA Severne Primorske.

V četrtek, 23. 2. 2012, smo se odzvali na povabilo organizatorjev in projekt BTPS ter pet dosedanjih prejemnikov nagrad sejalec in snovalec predstavili mednarodnim projektnim partnerjem in medijem na Goriškem. Po septembrskem nastopu na Danskem je šlo tokrat že za drugo predstavitev Banke in njenih ukrepov v sklopu projekta ICT Value Networks.

V Novi Gorici so se predstavili:
- sejalec 2011, Gastronomski zakladi Istre (MOK)
- srebrni Sejalec 2004, S kolesom skozi podzemlje (Podzemlje Pece)
- srebrni Sejalec 2004, Heritage Trails - Po poteh dediščine (Kompas Novo mesto)
- srebrni Sejalec 2008, Rekreatur, ekipno kolesarjenje po Sloveniji (Studio Oreh)
- srebrni Sejalec 2008, Zgodba o cvičku (Matjaževa domačija)
- srebrni Sejalec 2010, Turizem v zidanicah (Kompas Novo mesto)
- snovalec 2010, Hiške slovenske Istre (Mateja Kozlovič)

V Banki turističnih priložnosti Slovenije se bomo še naprej trudili iskati podobne priložnosti za širšo promocijo naših dobitnikov nagrad.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...