www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dansko-slovenski inovacijski tabor zaključen

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dansko-slovenski inovacijski tabor zaključen

Avtor BTPS-izzivi
Datum
24. februar 2012
Tip
Novica
Z gostovanjem na UP Fakulteti za turistične študije Turistici se je danes iztekel 5-dnevni inovacijski tabor za študente danske univerze Aalborg, ki ga je organizirala Banka turističnih priložnosti Slovenije.

Danski študentje so se med bivanjem v Sloveniji srečali s predstavniki vseh treh ustanoviteljev BTPS - Direktoratom za turizem in internacionalizacijo (MGT), Slovensko turistično organizacijo in Fakulteto za turistične študije Turistica iz Portoroža.

Poleg tega so v skupinah obiskali sedem izzivalcev, katerih izzive rešujejo: Turizem Ljubljana, Turizem Bled, Zavod za turizem Kranj, bohinjski EKO Park hotel, hostel Celica, Luko Koper v sodelovanju s Turizmom Koper in ukrepe, ki jih v sklopu BTPS izvajamo za pospeševanje inovativnosti v turizmu na nacionalni ravni.

Navdušenje nad taborom je bilo obojestransko, o čemer poleg izrazov zadovoljstva s strani študentov in profesorjev priča tudi izjava enega izmed izzivalcev: "Navdušeni smo nad tovrstnimi uporabnimi projekti, ki ne le da dajejo študentom možnost praktičnega usposabljanja, temveč tudi nam podjetnikom zagotavljajo rešitve, ki nam bodo zagotovo prišle zelo prav pri našem poslovanju in uresničevanju zastavljenih projektov."

Svoja pričakovanja in mnenje o Sloveniji, še preden so jo obiskali, so študentje že opisali v BTPS blogu, kjer bodo z objavami nadaljevali že naslednji teden, rešitve izzivov pa bodo predstavili aprila, ko jih bomo deloma objavili tudi za javnost.  

Foto: obisk Bohinj Park EKO hotela, pogovor z dir. Anžetom Čoklom
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...