www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::MOL

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

MOL

Avtor r07016
Datum
19. februar 2007
Tip
Energija
Ponujam
19.2.2007: Mestna občina Ljubljana (MOL) ponuja paket strokovne in finanče pomoči petim bodočim podjetnikom na področju turizma. Med idejnimi pologi Banke turističnih priložnosti Slovenije bomo v sodelovanju z njihovimi strokovnjaki izbrali do pet turističnih idej, katerih lastniki so jih pripravljeni uresničiti v lastnih podjetjih, ki jih bodo ustanovili z našo pomočjo v Mestni občini Ljubljana.
Prednost pri izbiri bodo imele ideje, ki:
 
1) so uresničljive na območju MOL, hkrati pa bodo omogočale povezave z ostalimi turističnimi destinacijami v Sloveniji

2) so povezane z razvojem integralnih turističnih produktov na podlagi digitalnih tehnologij oz. z ukrepoma II in III „Inovacijski akcijski načrt za Slovenijo: turistično-kulturna marela za povečanje konkurenčnosti, kohezije in zaposlovanja”, izdelanega v sklopu EU projekta INNOVATION COACH (več informacij o obeh ukrepih)

3) bodo prispele v BTPS pred 15.3.2007.
MOL s svojim podpornim okoljem ponuja strokovno in finančno pomoč z namenom, da najperspektivnejše ideje čim prej pridejo na trg in zato ponuja: podjetniške delavnice, donacije potencialnim podjetnikom za ustanovitev podjetja v MOL,pomoč pri pripravi poslovnega načrta za namen pridobitve kapitala (seed kapital, rizični kapital, poslovni angeli, skladi, banke…), 3-letno mentorstvo.
Več informacij o ozadju podporne akcije se nahaja tukaj (klik levo spodaj na: Shema „Prestolnica za podporo novim podjetniškim idejam”). Kontaktni osebi za dodatne informacije:
Energijski polog je odprt do porabe sredstev (5 novih podjetnikov). Prvo izbiranje ustreznih idejnih pologov, ki bodo poslani na BTPS@slovenia.info, bo potekalo v četrtek 15.03.2007.

Dodano 18.4.2007:Projekt Prestolnica za podporo novim podjetniškim idejam
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07016.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 15:15:39

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako Ljubljana

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS:

Opombe: Polog se lahko poveže z pologi z oznako Ljubljana, saj MOL ponuja paket strokovne in finanče pomoči petim bodočim podjetnikom na področju turizma, katerih lastniki so jih pripravljeni uresničiti v lastnih podjetjih, ki jih bodo ustanovili z njihovo pomočjo v Mestni občini Ljubljana.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...