www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nagrajeni sejalec 2011 v letu 2012 še pestrejši

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nagrajeni sejalec 2011 v letu 2012 še pestrejši

Avtor BTPS
Datum
6. maj 2012
Tip
Novica
Nagrajeni produkt poziva Sejalec 2011, Gastronomski zakladi Istre, v letu 2012 poteka kar 10 mesecev. V sklopu projekta 23 izbranih restavracij slovenske Istre ponuja devet različnih mesečnih tematskih menijev. Tako ste lahko februarja okušali tematski meni Dobrote pod zlato oljko, marca Žlahtne okuse malvazije, aprila Druženje s špargami, maja je na vrsti Kraljevi meni z refoškom, junija Istrska pravljica s solnim cvetom, julija in avgusta Druženje s pedoči in drugimi zakladi slovenskega morja, septembra Sladke istrske dobrote, oktobra Druženje s tartufi in za konec, meseca novembra, še tematski meni Jesenske istrske dobrote.

Družini gastronomskih zakladov so se pridružile nove gastronomske prireditve, skupaj jih je zdaj že prek 20. Večje med njimi so Festival malvazije, Praznik refoška, Praznik oljk, vina in rib, Od vinarja do oljkarja, Ribiški praznik, Sladka Istra, Dnevi kmetijstva Slovenske Istre, Praznik kakijev in druge.

Sklop kulinaričnih tematskih vodenih večerov se nadaljuje tudi v letu 2012. Skupaj jih bo od februarja do novembra kar 24. Posebnost tovrstnih večerov je, da vinarji, oljkarji in drugi ponudniki tipičnih produktov Istre svoje produkte predstavijo kar sami. Vodeni tematski večer vključuje tematski meni s štirimi hodi, degustacijo šestih vzorcev vina, dveh vzorcev oljčnega olja in predstavitev drugih tipičnih produktov slovenske Istre.

Gastronomski zakladi Istre 2012 tako vse do novembra obetajo obilico dobre zabave in pestre kulinarične ponudbe, ki bo navdušila še tako zahtevne gurmane. Več informacij je na voljo na www.zakladi-istre.si.

Foto: februarski vodeni tematski večer
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...