www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ameriški avtor romana vabi k skupni promociji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ameriški avtor romana vabi k skupni promociji

Avtor BTPS
Datum
19. junij 2012
Tip
Energija
Ponujam
Prejeli smo pobudo ameriškega pisatelja Christopherja Davida Connerja, avtorja romana Bloodborne: The Foresaken. Zgodba je postavljena v Slovenijo, v Predjamski grad in Ljubljano. Gre za domišljijski roman, v katerem je glavni junak Neal z družino primoran poiskati zavetišče pred zombiji, ki uničujejo svet.
 
Avtor nam je posredoval en izvod svoje knjige z željo vzajemne promocije romana in Slovenije kot turistične destinacije. Vsi, ki bi roman radi prebrali in sodelovali z avtorjem pri skupni promociji destinacije in knjige, nam pišite na info@btps.si.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...