www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmagovalca letošnjega poziva Sejalec sta...

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmagovalca letošnjega poziva Sejalec sta...

Avtor btps-sejalec
Datum
24. januar 2013
Tip
Novica
Letošnji izbor SPIRIT Slovenije, javne agencije in Banke turističnih priložnosti Slovenije za priznanje sejalec, s katerim nagrajujemo inovativne in ustvarjalne turistične dosežke v Sloveniji, je dal kar dva zmagovalca. Gre za podjetji, ki sta najbolj prepričali osemčlansko strokovno komisijo, sestavljeno iz predstavnikov Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenije, akademije in turističnega gospodarstva.

Na poziv Sejalec je v letu 2012 prispelo 12 prijav, med katerimi je komisija izbrala tri polfinaliste. Te je obiskala na terenu in izbrala dva finalista, ki sta po finalnem glasovanju članov komisije postala tudi enakovredna zmagovalca.

Sejalca 2012, ki sta bila 24.1.2013 razglašena ob odprtju sejma Turizem in prosti čas na Gospodarskem razstavišču, sta postala program Vitagen - z gensko sliko do znanja za zdravje Term Krka, d.o.o. in produkt GoOpti, nizkocenovni cestni prevozi podjetja TM Vista, d.o.o.

Zmagovalcema čestitamo in jima želimo še veliko uspehov ter predvsem inovativnosti in ustvarjalnosti.
_________________________

Program VitaGen, Terme Šmarješke Toplice – z gensko sliko do znanja za zdravje
Zdravje in dobro počutje sta neprecenljiva, a sodoben življenjski tempo mnogim ne omogoča, da bi natančno prisluhnili svojemu telesu in ugotovili njegove potrebe. V ta namen so v Termah Krka, d. o. o., PE Šmarješke Toplice, razvili program, s katerim s pomočjo analize genskega zapisa gostom pomagajo do bolj zdravega in ustreznega načina prehranjevanja in življenja. Individualna obravnava strank ter intenzivno in odgovorno sodelovanje s stroko so komisijo prepričali, da si produktVitaGen - z gensko sliko do znanja za zdravje zasluži naziv sejalec 2012.

GoOpti – nizkocenovni cestni prevozi
Zaradi slabih letalskih povezav slovenskih letališč s svetom pomembno vlogo v slovenskem turizmu prevzemajo letališča v sosednjih državah. V podjetju TM Vista, d.o.o. so s produktom GoOpti po načinu poslovanja nizkocenovnega cestnega prevoznika ta letališča povezali s Slovenijo. S tem se je povečala turistična dostopnost Slovenije tako na strani receptivnega kot tudi emitivnega turizma. Nagrajenega sejalca 2012 odlikuje z lastnim znanjem razvita učinkovita informacijska podpora ter stremljenje h kakovostni izvedbi in nadgrajevanju storitve na vsakem koraku.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps-sejalec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...