www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Orodja za načrtovanje potovanj

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Orodja za načrtovanje potovanj

Avtor btps2
Datum
23. april 2013
Tip
Novica

V poplavi različnih spletnih orodij, ki nam pomagajo pri pripravi potovanj morda velja zaradi njegove preprostosti izpostaviti predvsem orodje Plnnr.com. Najprej nas pozdravi prijetna stilska grafična podoba, zatem pa nas program povpraša nekaj osnovnih vprašanj, preko katerih nam načrtuje potovanje. 

Informacije, ki nam jih orodje predlaga za kraje, v katere smo se odločili potovati, črpa iz virov kot so Wikipedia, TripAdvisor, Yahoo Travel in Picassa. Poleg vsega izvemo tudi odpiralne čase in dobimo predloge za odlične restavracije in hotele. 

Naslednje orodje, ki ga velja omeniti, je Walkit.com. To je namenjeno predvsem tistim, ki se na svojih pohajanjih po tujih mesti radi izgubijo. S tem orodjem si že od doma predvidimo svoje poti od znamenitosti do znamenitosti in si kasneje natisnemo zemljevide. 

Morda še najboljša naložba pa je kar spletna skupnost rentalocalfriend.com, preko katere lahko po zelo razumnih cenah najmemo vodiča, ki je tu samo za nas in lahko pozabimo na težave s planiranjem. 

Prirejeno po članku v reviji National Geographic traveller (April, 2013, UK)
Foto: Micah Burke, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...