www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Evropska ind. in kul. dediščina v turizmu: podpora

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Evropska ind. in kul. dediščina v turizmu: podpora

Avtor btps2
Datum
28. maj 2013
Tip
Energija
Ponujam

EU je objavila projekte sodelovanja za podporo mednarodnemu turizmu, ki gradi na evropski kulturni in industrijski dediščini. Namen razpisa je spodbujanje sodelovanja mednarodnih partnerje pri skupnih turističnih iniciativah, ki diferencirajo evropski turizem od ostalega in dajejo vrednost skupni kulturni dediščini. Eden od namenov pa je tudi oživitev (post)industrijskih območij s kreacijo novih delovnih mest in privabljanjem turističnega kapitala. 

Več o razpisu, ki je aktualen do 31. julija do 17:00 najdete na tej povezavi. Maksimalna vrednost prispevka EU k projektu je 200.000€. 

Foto: "Thatsmytur", www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...