www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hypo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hypo

Avtor r07032
Datum
17. april 2007
Tip
Energija
Ponujam
Naslov epologa: Prioritetno obravnavani idejni predlogi v Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. z mnenjem o ustreznem viru

Hypo Bank ponuja prioritetno obravnavanje predlogov za vlaganja vsem tistim, ki želijo uresničiti svoje idejne pologe, katerim Svet BTPS dodeli oceno "obetaven".
 
Prvo zbirno obdobje, na zaključku katerega bo Svet med prejetimi pologi dodeljeval status "obetavnega idejnega pologa", traja do 15.5.07. Vsi lastniki ipologov z oznako "obetavno" bodo lahko na naslovu BTPS@slovenia.info prevzeli kontaktne podatke na Hypo Alpe Adria Bank, kamor se s svojo številko ipologa obrnejo za prioritetno obravnavanje financiranja.
 
Ugodnosti pri vrednotenju projekta za financiranje bodo sorazmerne z rezultatom glasovanja Sveta BTPS o obetavnosti posameznega idejnega pologa (glede na kriterije definirane v Splosnih pogojih poslovanja BTPS) ter stopnjo razdelanosti načrta za uresničitev ideje (posl. načrt, analiza tveganj, finan. konstrukcija...).

Avtorji pologov, ki so že vnešeni v BTPS in javno objavljeni v BTPS.blogu, lahko po želji še podrobneje izpolnijo oddan obrazec za ipolog, če menijo, da bodo s tem povečali možnost, da se njihov polog oceni kot obetaven.

Več informacij
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07032.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 15:14:01

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: vsi pologi z oznako obetavni pologi

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS:

Opombe: ep07041701-hypo ponuja sredstva za vse pologe, ki jim je bil dodeljen status "obetaven idejni polog".

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...