www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hiši zemlja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hiši zemlja

Avtor r07034
Datum
19. april 2007
Tip
Energija
Iščem
V eni od občin v zahodni Sloveniji bi želela zagotoviti večjo kapaciteto ležišč in ponuditi možnost kampiranja.

Na razpolago imam dve hiši (skupaj 300m2) in 11 hektarov zemlje. V maju se nameravam prijaviti na razpis za sofinanciranje v turistične namene.

Iščem strokovno in finančno pomoč ter partnerje pri zasnovi in izvedbi projekta.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07034.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 15:12:45

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: ip07011601-turisticni_vlak, ip07071501-istrska_ta

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: turistične agencije in turistična društva v zahodni Sloveniji

Opombe: Energijski polog ep07041901-hisi_zemlja lahko investira v realizacijo pologa ip07011601-turisticni_vlak, saj le-ta želi povečati vlogo železniškega prometa v turizmu (v zahodni Sloveniji). Poveže se lahko tudi z pologom ip07071501-istrska_ta; turistična agencija bi lahko ponudbo ležišč in možnosti kampiranja uporabila v svoji ponudbi. Turistične agencije in turistična društva v zahodni Sloveniji bi skrbele za vključitev te ponudbe in za promocijo.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...