www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Novodobne razglednice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Novodobne razglednice

Avtor btps2
Datum
4. junij 2013
Tip
Novica

Za vse tiste, ki se vam pošiljanje kartic zdi preveč staromodno, imamo tri predloge, ki morda utegnejo vašim svojcem in prijateljem popestriti čakanje na vaš prihod domov. 

ByPost.com je spletna aplikacija za iPhone, na kateri lahko sami oblikujemo svojo poštno kartico, podjetje pa vam jo za 99p (GBP) natisne in pošlje komorkoli po svetu. Tako lahko svoje počitniške fotoutrinke spremenite v poštno kartico z osebnim pristopom. 

mytalky.com je aplikacija za iPhone in Android, na kateri lahko posnamemo do 140 - sekundni video posnetek, ki nam ga pošlje enemu ali večim prijateljem na Twitterju v privani nabiralnik. 

vine.co pa je podobna aplikacija, le da lahko pošljete samo 6-sekundni video, ki je ravno nekaj med sliko in videom. 

Prirejeno po članku v National Geographic Traveller (April, 2013, UK)
Foto: Louise Docker

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...