www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turistična destinacija Zazid

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična destinacija Zazid

Avtor BTPS
Datum
9. julij 2013
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorji so raziskovalno nalogo pripravili za 18. zaključno konferenco Mladi za turizem - državno tekmovanje dijakov srednjih gostinsko-turističnih šol in šol s turističnim programom. Tema 18. državne konference je bila Vizija in strategija razvoja trajnostnega turizma v mojem kraju.

Avtorice so se lotile postavljanja oz. izgradnje nove turistične destinacije. V ta namen so morale preučiti strategijo, trenutne trende v turizmu, dosedanjo ponudbo kraja, dostopnost ter obisk turistov. Na podlagi svojih idej želijo oživiti danes turistično nerazvit kraj.

Avtorice: Anja Lapajne, Mateja Švab, Melita Lukšič
Mentorjica: Marina Laslo
Naslov: Turistična destinacija Zazid
Srednja šola: Srednja šola Izola

Esej je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš e-naslov  >> registracija.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...